top of page

Identitet

Starka varumärken har en distinkt visuell och verbal identitet som känns igen över alla kontaktpunkter. Det är nyckeln för att skapa positiva och minnesvärda upplevelser för mottagaren.

Utmaningarna vi hjälper dig lösa:

Hur framställer vi oss på ett enhetligt och attraktivt sätt?

Vilken stil och ton ska vi konsekvent använda oss av i vår kommunikation?

Vilka attribut kan göra oss minnesvärda och sätta oss på kartan?

Visuell identitet

Vill du framstå som elegant och sofistikerad eller rebellisk och utmanande? Vi är snabba att döma utifrån förpackningen, därför behöver den vara autentisk, tilltalande och distinkt.

Verbal identitet

Du pratar inte på samma sätt till en tvååring som du gör till en VD. Ditt tonläge ska vara unikt och relevant för hur du vill framstå för din målgrupp.

Logotyp

Logotypen är en sammanfattning av varumärkets identitet. Det är det visuella element mottagna oftast kommer att komma i kontakt med, därför behöver den vara igenkänningsbar, unik och kunna leverera rätt associationer.

Grafisk profil

Har du inte en guide som vägleder din visuella identitet måste du uppfinna hjulet eller chansa varje gång. Din grafiska profil innehåller färgscheman, typsnitt, logotyp och användarmallar för att din kommunikation ska vara enhetlig över alla dina visuella kontaktytor.

Designelement

I vissa sammanhang kan en ikon eller form säga mer än en hel sida text. Allt har en design, från produktförpackningar till hemsidor och visitkort. Design är inte bara estetisk, det är funktionellt och hjälper mottagaren att förstå kontexten och navigera mellan olika budskap.

Hur vi arbetar

Identitet är vanligtvis en förlängning av Strategi. De olika elementen av identiteten tar sin utgångspunkt i strategiska beslut om hur ni vill framställa er och ert varumärke.

Är ni endast i behov av att uppdatera er grafiska profil eller få en ny logotyp designad, kommer vi inleda uppdraget med att lära känna er och ert varumärke. Därefter kommer vi, i nära dialog med er, utforma de element ni är i behov av på ett sätt som framhäver er identitet på ett slagkraftigt vis.

Första steget i vårt samarbete är ett utvärderingsmöte där vi tillsammans går igenom era förutsättningar och behov.

- Utvärderingsmötet är alltid kostnadsfritt

Redo?

Det är vi också!

Ring eller maila oss så tar vi tillsammans reda på hur vi kan hjälpa er.

0760 83 74 87

info@planv.se

Erik Dahlbergsgatan 24 B

211 48 Malmö

STRATEGI   |   IDENTITET   |   INNEHÅLL

0760 83 74 87

info@planv.se

Erik Dahlbergsgatan 24 B

211 48 Malmö

© 2022 Plan V

Logo_Plan V.png
bottom of page