top of page

Innehåll

Idag förväntar vi oss kommunikation av hög kvalitet oavsett kanal eller plattform. Om vi inte får deras uppmärksamhet kommer vi aldrig få dem som kunder.

Vi producerar innehåll åt er som:

Ligger i linje med varumärket och vad det står för.

Er målgrupp relaterar till och tar till sig.

Får dem att vilja veta mer om er, era produkter eller tjänster.

Innehållsstrategi

Försök inte vinna Melodifestivalen om du inte kan sjunga. Innehåll gör bäst nytta i de kanaler som är mest relevanta och där din målgrupp är.

Hemsida UI/UX

Hemsidan är navet för din onlinekommunikation och är oftast sista hållplatsen innan köpet genomförs. När den är designad med din målgrupp i åtanke kommer de att navigera dit vi vill för att de slutligen ska bli vår kund.

Kampanjer

Läcker din säljtratt och kostar dina konverteringar för mycket? Det beror med största sannolikhet på att de inte är uppbyggda med rätt innehåll. Med rätt arkitektur och budskap kommer du få det resultat du önskar och göra lönsamma konverteringar.

Foto & Video

Foto & video har som syfte att leverera en känsla och ett budskap. Det är en kommunikationsform som är lätt att ta till sig och som med rätt utförande kan fånga mottagaren på bara några sekunder.

Sociala medier

Oavsett vilken målgrupp du har så finns de på någon eller flera av de sociala medieplattformarna. Ger du dem det de vill ha så är de beredda att gilla, kommentera, följa och slutligen klicka sig dit du vill ta dem.

Presentationer

Oavsett om det är en produktpresentation, en säljpitch eller ett föredrag kommer upplevelsen färgas av designen och utformningen av budskapen.

Hur vi arbetar

Om ni har dragit fördel av våra andra tjänster, Strategi och Identitet, kommer arbetet med innehållet bli en sömlös påbyggnad.

 

Är ni bara intresserade av en enskild produkt, som en ny hemsidedesign eller enskilda videoproduktioner, kommer vi inleda med att lära känna er och ert varumärke för att sedan kunna producera så ändamålsenligt innehåll som möjligt. Därefter utformar vi tillsammans processen för det kommande arbetet för att göra det så effektivt och träffsäkert som möjligt.

Första steget i vårt samarbete är ett utvärderingsmöte där vi tillsammans går igenom era förutsättningar och behov.

 

- Utvärderingsmötet är alltid kostnadsfritt

Redo?

Det är vi också!

Ring eller maila oss så tar vi tillsammans reda på hur vi kan hjälpa er.

0760 83 74 87

info@planv.se

Erik Dahlbergsgatan 24 B

211 48 Malmö

STRATEGI   |   IDENTITET   |   INNEHÅLL

0760 83 74 87

info@planv.se

Erik Dahlbergsgatan 24 B

211 48 Malmö

© 2022 Plan V

Logo_Plan V.png
bottom of page