top of page

Case

Advisera

Plan V_Advisera_Case_1.webp

Advisera hjälper företag med tjänster inom framförallt telefoni och IT. De är en oberoende aktör som skräddarsyr lösningar och lägger stort fokus vid kontinuerlig rådgivning och service.

Vad vi gjorde

Innehåll

+ Design

+ Hemsida UI/UX

+ Kampanjer

Utmaning

En ny modern hemsida som speglar Adviseras varumärke och på ett tydligt och attraktivt sätt lyfter fram deras olika tjänster.

Advisera_Svart_ Transparent.png

Rätt tonläge

Initialt behövde vi hitta en stil och röst som passar Advisera och kunde gå som en röd tråd genom hela hemsidan. Det finns många aktörer på marknaden som erbjuder liknande tjänster och då räcker det inte med att positionera sig som den "bästa", "snabbaste" eller "största". Vi behövde få fram vad som gör Advisera unika och hitta pusselbiten som gör att kunden väljer just dem. 

En företagspartner som bryr sig.

Plan V_Advisera_Case_5.webp

Adviseras styrka, som särskiljer dem från mängden, är deras fantastiska kundbemötande och personliga rådgivning.

Plan V_Advisera_Case_4.webp

Startsidan

Hemsidans nav där de flesta besökare börjar sin resa. Signalerar personlig service och engagemang samtidigt som den är avskalad och lättnavigerad.

Formspråk

Runda former i Adviseras signaturfärg ger ett stilrent och lekfullt intryck.

Plan V_Advisera_Case_3.jpg
Plan V_Advisera_Case_2.jpg

Enhetliga sidor för tjänster

Gör att besökarna känner sig bekväma när de navigerar i utbudet av de tjänster Advisera erbjuder.

Tjänst 1.png
Tjänst 2.png
Tjänst 3.png

"Kalle och Mikael från Plan V har varit stjärnor hela vägen. Ödmjuka och lyhörda för våra önskemål och synpunkter samtidigt som de hela tiden guidat oss ”rätt” utifrån best practice och deras egen gedigna erfarenhet. 

 

De har en strategisk approach till allt de gör och en fantastisk förmåga att kunna läsa av vår verksamhet och våra visioner. Vi har fått värdefulla perspektiv kring varumärkesbyggande och hur hemsidan kan vara ett stöd för detta. Vi är supernöjda med vår nya hemsida som verkligen representerar vilka vi är och vart vi är på väg."

Carl Richter, Controller på Advisera

Plan V_Advisera_Testimonial.jpg

Key takeaway

Hemsidan designades i nära samarbete mellan Plan V och Advisera. Tillsammans satte vi upp riktlinjer och definierade vad som framförallt behöver förmedlas med sidan. Själva byggnationen utfördes också i tät dialog mellan vår designer och deras nyckelpersoner för att kunna väga in alla relevanta aspekter av vad som skulle kommuniceras och på vilket sätt.

Hemsidedesign sker inte i ett vakuum, det krävs samarbete, analys och strategiska överväganden för att skapa en sömlös användarupplevelse som engagerar besökaren och skapar rätt förutsättning för konvertering.

Se fler case

ANLITA OSS

Kontakta oss så utvärderar vi tillsammans era behov och möjligheter.

0760 83 74 87

info@planv.se

Erik Dahlbergsgatan 24 B

211 48 Malmö

bottom of page