top of page

OM OSS

Plan V är resultatet av allt vi tror på, vi är här för att göra skillnad.

Vad, varför och hur?

Förståelse för strategisk kommunikation har de senaste åren varit den röda tråd som lett till framgång för såväl oss själva som våra kunder och samarbetspartners. Vi insåg tidigt att ett starkt varumärke är den enskilt viktigaste komponenten för huruvida ett företag lyckas eller misslyckas på marknaden.

I Plan V omsätter vi denna kunskap i praktiken, det ger oss möjlighet att arbeta med det vi är bäst på och samtidigt hjälpa andra nå sina mål. Vi är precis där vi vill vara.

Vägen som tog oss hit

Både samarbetspartners och kunder ser oss ofta som ett naturligt radarpar, vi är bröder och kompletterar varandra perfekt. Så har det inte alltid varit. Fram till 2010 drev Kalle företag i andra konstellationer medans Mikael befann sig på andra sidan jorden och ständigt sökte nya utmaningar. 

En gemensam resa till Nepal och Himalaya förde oss samman igen. Det var där och då vi insåg att våra värderingar och visioner låg i linje även om de kommit till utryck på vitt skilda sätt. Att vi dessutom utvecklat perfekt kompletterande kompetenser var en bonus. 

Plan V_Om oss_Kalle Eskilsson_Mikael Eskilsson_edited.webp

Mount Everest, Basecamp, 5 364 m

Det dröjde ytterligare något år till vi startade vår första verksamhet tillsammans, ett konstgalleri, men sedan dess har vi aldrig tittat bakåt.

Plan V_Mikael Eskilsson.webp

Mikael.

Plan V_Kalle Eskilsson.webp

Kalle.

STRATEGI   |   IDENTITET   |   INNEHÅLL

0760 83 74 87

info@planv.se

Erik Dahlbergsgatan 24 B

211 48 Malmö

© 2022 Plan V

Logo_Plan V.png
bottom of page